Connection failed: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'a18116sql'@'localhost' (using password: YES) MRO nyitható szúnyogháló rendszer 10 év garanciával content-encoding g-zip

MRO nyitható szúnyogháló rendszer

A nyitható keretes szúnyogháló rendszer kitűnően védi a helyiséget a rovaroktól, ugyanakkor kitűnően együttműködik az erkélyajtókkal. A szúnyogháló keretét össze lehet kötni belső, sajtolható vagy csavarozható alumínium sarokidomokkal. A toldóprofiloknak köszönhetően lehetőség van nagyobb méretű szárnyak kivitelezésére is.
A keret profilja erős, extrudált alumínium idomból készült, modern, lekerekített formában, ami kitűnően illik a jelenleg alkalmazott ajtókeretekhez.

Színválaszték

Általános leírás

Az ajánlatban szúnyoghálók bő választéka kapható, többek között antiallergén háló, ami az anyag speciális struktúrájának köszönhetően nem engedi át a virágpollent, acél háló, ami ideális védelmet jelent a rágcsálókkal szemben, tartós, alumínium háló, valamint olyan háló, ami a standard megoldásokban használtaknál jóval átlátszóbb

Ajánlott megoldások rövid leírása

  • 1. PVC-vel bevont üvegszálból készült háló, szúnyoghálókhoz. Nagy a teherbírása, és jól ellenáll az UV sugárzásnak, valamint az időjárás hatásainak. Ennek a hálónak jó a légáteresztése, és átlátszósága 47%.
  • 2. Az üvegszálból gyártott háló kivételesen vékony szerkezetű szálból készül a normál hálóval összehasonlítva, emiatt a szemek mérete a standard hálóhoz képest kisebb. Ez a háló tehát nem veszít a teherbírásából, viszont kiemelkedik a 71%-os átlátszóságával. Tehát szabad szemmel sokkal kevésbé látható a standard hálóhoz képest, és jól átengedi a levegőt.
  • 3. Az antiallergén háló poliészterből készül, hogy maximális mértékben megakadályozza a por bejutását a helyiségbe. Ez a háló jól állja az időjárás viszontagságait, és könnyen karbantartható. 45%-os szintű átlátszóság jellemzi, és nem tartalmaz toxikus anyagokat.
  • 4. A rovarok és kis rágcsálók ellen kitűnő védelmet jelentő, alumínium háló. Ezt a háló egyaránt lehet használni ajtókban és ablakokban, továbbá zsalugáterek és pincelejárók védelmére is. A hálót könnyű karbantartani, és nem tartalmaz PVC-t. A világos kidolgozásának és a vékony szálnak köszönhetően csaknem láthatatlan a szemnek, 73%-os szintű átlátszósággal. Azonban a szerkezetére tekintettel ez egy finom, az alakváltozásra és megtörésre érzékeny háló.
  • 5. AISI304 rozsdamentes acélból készült háló, ami a legjobb védelmet nyújtja nemcsak a rovarok, pl. darazsak ellen, de a rágcsálók és madarak ellen is. E z a megfelelő védelme azoknak a helyeknek, ahol élelmiszert tárolnak vagy dolgoznak fel. Ez a háló rendkívül tartós és könnyen karbantartható. Továbbá rendkívül nagy átláthatóság jellemzi (74,9%). Azonban a szerkezetére tekintettel ez a háló érzékeny az alakváltozásra és a megtörésre.

Ingyenes kiszállítás! Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 60 000.- Ft-ot.

(Áraink nettó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Szúnyogháló rendszerek