content-encoding g-zip

Textil roletták

A belső, textil roletták a legnépszerűbb árnyékoló megoldások közé tartoznak, amelyeket nem csak középületekben, de a lakásépítésben is szívesen használnak. Tekintettel a praktikus jellegére, egyre gyakrabban sikerrel szorítják ki a hagyományosan alkalmazott sötétítőket vagy függönyöket.
A textil roletták előnye, hogy nem csak az intenzív benapozás ellen védi a belső teret, hanem illetéktelen személyek kíváncsi tekintete ellen is. A textil roletták alkalmazása hatékony akadályt jelent a külső fény behatolása ellen a helyiségbe. Megszünteti a fény visszaverődését a számítógép monitorjáról vagy a televíziókészülékről.
Ezek a termékek nagyszerűen egyesítik magukban a funkcionális esztétikai értékeket. Megfelelően megválasztott szövet esetén elegáns kiegészítő is lehet, ami minden belső térnek egyedülálló jelleget kölcsönöz.
Az MK-redőnyprof által tervezett textil roletta rendszereket egyszerre jellemző az egyszerűség és az elegancia. A rendszerek konstrukciója és a gondosan kidolgozott részletek miatt a roletták modern dizájnnal rendelkeznek. Az átgondolt beépítési megoldás lehetővé teszi, hogy a rendszereket gyorsan és roncsolás mentesen lehessen felszerelni.

Roletta rendszerek