Connection failed: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'a18116sql'@'localhost' (using password: YES) Homlokzati reluxa - SKEF adaptív rendszer 10 év garanciával content-encoding g-zip

Homlokzati reluxa - SKEF adaptív rendszer

Az SKEF adaptív rendszerű, homlokzati reluxák meglévő épületekben történő beépítésre készülnek. Ezeknek a termékeknek az előnye kétségkívül az, hogy nem bolygatják meg az épület jelenlegi állapotát, mivel nem igényelnek speciális előkészítést a beépítéshez, és nincsenek egybeépítve az ablakkal. Ezért az ilyen típusú termékek beépítésére vonatkozó döntést bármikor meg lehet hozni. A rendszer szerkezete extrudált alumíniumból készült, ami biztosítja az időjárás hatásaival szembeni tartósságát, és lehetővé teszi, hogy tetszőleges RAL színre le lehessen lakkozni. Így a reluxa látható elemeit színben az épület homlokzatához vagy a nyílászárókhoz lehet igazítani. Az SKEF rendszer tokja 45°-os szögben le van vágva, és - tekintettel a szerkezetére - nagy merevség és stabilitás jellemzi. A javasolt megoldás nagyon könnyen előregyártható, köszönhetően annak, hogy a reluxa sínét roncsolás mentesen be lehet építeni, ami kiküszöböli, hogy fúrni kelljen, garantálva a termék esztétikai értékeinek megőrzését. A speciálisan kidolgozott lefutók biztosítják a reluxa sima mozgását.

Az SKEF egy rendkívül sokoldalú megoldás, amit olyan homlokzati reluxákhoz lehet használni, amelyekben 50 – 80 mm méretű lamellákat alkalmaztak. És ami lényeges, az SKEF adaptív rendszerű, homlokzati reluxákat el lehet látni rovarhálóval, ami hatékony védelmet biztosít a rovarokkal szemben, miközben beengedi a fényt és a levegőt.

Vezérlés

Az MK-redönyprof kínálatában minden olyan tartozék megtalálható, ami a redőnyök és garázskapuk gyártásához szükséges. A megoldások rugalmassága és a használat kényelme azok a vezérelvek, amelyek a redőny- és kapuvezérlések kidolgozásának alapkövetelményévé váltak. Lehetőség van arra, hogy kiválasszák az árnyékolók és a garázskapuk vezérlésének legmegfelelőbb módját. A redőnyök vezérlése történhet: manuálisan, fali kapcsolóval, fali adóval vagy távirányítóval irányított elektromos motorral, valamint számítógép, táblagép vagy okostelefon segítségével történő intelligens vezérléssel.

1. Kézi vezérlés (kézi hajtómű) rendkívül népszerű, ugyanakkor gazdaságos megoldás, ami azonban a redőny mozgatása során sok esetben erőkifejtést igényel. Ez különösen igaz több darab és / vagy nagyméretű redőnyök esetében.

Az alábbi kézi meghajtási lehetőségekkel rendelkezünk:

  • zsinóros vagy gurtnis redőnyautomaták,
  • zsinórhoz vagy gurtnihoz való, redőnykazetták hajtókarral és áttétellel,
  • hajtókarok,
  • rugók.
A kézi redőnyautomatákat leginkább hagyományos kialakítású, legfeljebb közepes méretű redőnyökhöz használhatók.

2. Elektromos vezérlés (elektromos hajtómű) jóval kényelmesebb megoldás, és egyre inkább elérhető árban is. A redőny páncélját elektromos motor húzza fel vagy engedi le. Az elektromos motorok maximális kényelmet biztosítanak a redőny kezelésénél. Az alábbi vezérlési lehetőségek közül választhatunk:

  • központi vezérlés - egy helyről vezérelhető az összes redőny
  • egyedi vezérlés - minden redőnyhöz külön vezérelhető
A legújabb technológiának köszönhetően időautomaták is használhatók, ami a beállított időpontban automatikusan felhúzza és leengedi a redőnyöket.
Az alábbi rugalmas vezérlési lehetőségek közül választhat:
  • rádiós vezérlés (vezeték nélküli) - nem igényel plusz kábelezést, így a falakat nem kell vésni, és ezt a vezérlést az otthon bármelyik pontján alkalmazhatjuk. A redőnyök leengedésére, felhúzására vagy megállítására az utasítást a motornak távirányítóval vagy falra szerelt jeladóval küldjük. Ez a vezérlési típus korlátlan konfigurációs lehetőséget biztosít számunkra.
  • vezetékes vezérlés - a redőnyt lehet billentyűs, kulcsos vagy forgógombos kapcsolóval irányítani (a kapcsolók lehetnek tartásosak vagy tartás nélküliek). A vezérlési rendszerek felhasználásának köszönhetően számos egyedi konfigurálási lehetőség létezik.
Az automata vezérlés részét képező motorok biztosítják a redőnyök maximálisan kényelmes kezelését.
  • intelligens vezérlés – a ZenPro SmartControl központ segítségével a redőny vagy kapu vwzérlése kivételesen egyszerű és kényelmes. Ez a vezérlő lehetővé teszi, hogy a redőnyöket mobil eszközökkel, pl. okostelefonnal, tablettel, tetszőleges helyről lehessen vezérelni. A Zenpro SmartControl” hálózat lehetővé teszi a mobil eszközök, mint redőnyök, kapuk, homlokzati redőnyök, reluxák csoportosítását, amivel időbeli eseményeket lehet konfigurálni és jelenlétet lehet szimulálni. Az ingyenes alkalmazás, kényelmes és modern interfésszel, kivételesen egyszerűan és kellemesen használható.

Ingyenes kiszállítás! Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 60 000.- Ft-ot.

(Áraink nettó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Redőny rendszerek