Connection failed: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'a18116sql'@'localhost' (using password: YES) SKB Styroterm ráépíthető redőnyrendszer 10 év garanciával content-encoding g-zip

SKB Styroterm ráépíthető redőnyrendszer

Az SKB Styroterm egy rendkívül fejlett, ráépíthető redőnyrendszer, amit mindenek előtt azért hoztak létre, hogy javítsa az épület energiamérlegét. Egy neves kutatóintézetben végzett vizsgálatok IFT ROSENHEIM kimutatták, hogy a javasolt megoldást rendkívül alacsony hőátbocsátási tényező jellemzi (Usb már 0,40 W/m2K értéktől indul), ami ezt a rendszert az első helyre teszi a hasonló típusú termékek között. Hasonlóan, mint az Opoterm rendszer esetében, a redőnytok közvetlenül az ablakkeretre van ráültetve, megfelelően megválasztott adaptációs profil használatával. Az MK-redonyprof cég ajánlatában több változat érhető el, amelyek 90%-ban a piacon kapható profilokhoz vannak igazítva. Az SKB Styroterm rendszert a hőszigetelésbe történő teljes beépítésre tervezték, aminek köszönhetően a tok észrevétlen eleme marad az épület homlokzatának.

A STYROTERM rendszerű redőnyök innovációja az is, hogy a csúszkát ki lehet cserélni anélkül, hogy az egész redőnyt le kelljen szerelni. Ugyanis „T” típusú reteszelés elve alapján be van csúsztatva a redőnytok végprofilba, majd csavarokkal van hozzácsavarozva, ami stabilizálja az összes elem csatlakozását. Ennek a megoldásnak az előnye az a lehetőség is, hogy választani lehessen, a revízió a helyiségen belülről vagy kívülről legyen-e. Ennek az utóbbinak az esetében jelentős könnyítés lett bevezetve a piacon használt megoldásokhoz viszonyítva. Általánosan használt, az ablakkerethez csavarozott, sarokidom formájában alkalmazott, szerelő fedél kívülről bekattintható, alumínium profillal lett lecserélve, ami roncsolásmentes felszerelést tesz lehetővé. Az alumínium profil közvetlenül a tok alsó profiljába van bekattintva. Ez a megoldás megfelelő merevséget biztosít a revíziónak, sőt mi több, lehetővé teszi, hogy azt színben a nyílászáróhoz vagy a homlokzathoz igazítsák, mivel ezt a profilt bármilyen RAL színre le lehet lakkozni. És ami a lényeg, a rendszer átgondolt konstrukciója lehetővé teszi, hogy a tokba homlokzati redőnyszerkezetet építsenek be. A sín beépítése vagy kicserélése nagyon gyors és egyszerű.

STYROTERM rendkívül praktikus megoldás, főként, hogy maximális mértékben felhasználták hozzá az SKT OPOTERM rendszer alkotóelemeit, az adaptív profilokat, a pattintós profilokat, az alsó tokprofilt, a revíziós profilt, vakdugókat, dugókat, csavarokat stb.

Az SKB STYROTERM rendszerben lehetőség van poliuretán habos, valamint PVC profilok alkalmazására.

Színválaszték

Profilok

Vezérlés

Az MK-redönyprof kínálatában minden olyan tartozék megtalálható, ami a redőnyök és garázskapuk gyártásához szükséges. A megoldások rugalmassága és a használat kényelme azok a vezérelvek, amelyek a redőny- és kapuvezérlések kidolgozásának alapkövetelményévé váltak. Lehetőség van arra, hogy kiválasszák az árnyékolók és a garázskapuk vezérlésének legmegfelelőbb módját. A redőnyök vezérlése történhet: manuálisan, fali kapcsolóval, fali adóval vagy távirányítóval irányított elektromos motorral, valamint számítógép, táblagép vagy okostelefon segítségével történő intelligens vezérléssel.

1. Kézi vezérlés (kézi hajtómű) rendkívül népszerű, ugyanakkor gazdaságos megoldás, ami azonban a redőny mozgatása során sok esetben erőkifejtést igényel. Ez különösen igaz több darab és / vagy nagyméretű redőnyök esetében.

Az alábbi kézi meghajtási lehetőségekkel rendelkezünk:

  • zsinóros vagy gurtnis redőnyautomaták,
  • zsinórhoz vagy gurtnihoz való, redőnykazetták hajtókarral és áttétellel,
  • hajtókarok,
  • rugók.
A kézi redőnyautomatákat leginkább hagyományos kialakítású, legfeljebb közepes méretű redőnyökhöz használhatók.

2. Elektromos vezérlés (elektromos hajtómű) jóval kényelmesebb megoldás, és egyre inkább elérhető árban is. A redőny páncélját elektromos motor húzza fel vagy engedi le. Az elektromos motorok maximális kényelmet biztosítanak a redőny kezelésénél. Az alábbi vezérlési lehetőségek közül választhatunk:

  • központi vezérlés - egy helyről vezérelhető az összes redőny
  • egyedi vezérlés - minden redőnyhöz külön vezérelhető
A legújabb technológiának köszönhetően időautomaták is használhatók, ami a beállított időpontban automatikusan felhúzza és leengedi a redőnyöket.
Az alábbi rugalmas vezérlési lehetőségek közül választhat:
  • rádiós vezérlés (vezeték nélküli) - nem igényel plusz kábelezést, így a falakat nem kell vésni, és ezt a vezérlést az otthon bármelyik pontján alkalmazhatjuk. A redőnyök leengedésére, felhúzására vagy megállítására az utasítást a motornak távirányítóval vagy falra szerelt jeladóval küldjük. Ez a vezérlési típus korlátlan konfigurációs lehetőséget biztosít számunkra.
  • vezetékes vezérlés - a redőnyt lehet billentyűs, kulcsos vagy forgógombos kapcsolóval irányítani (a kapcsolók lehetnek tartásosak vagy tartás nélküliek). A vezérlési rendszerek felhasználásának köszönhetően számos egyedi konfigurálási lehetőség létezik.
Az automata vezérlés részét képező motorok biztosítják a redőnyök maximálisan kényelmes kezelését.
  • intelligens vezérlés – a ZenPro SmartControl központ segítségével a redőny vagy kapu vwzérlése kivételesen egyszerű és kényelmes. Ez a vezérlő lehetővé teszi, hogy a redőnyöket mobil eszközökkel, pl. okostelefonnal, tablettel, tetszőleges helyről lehessen vezérelni. A Zenpro SmartControl” hálózat lehetővé teszi a mobil eszközök, mint redőnyök, kapuk, homlokzati redőnyök, reluxák csoportosítását, amivel időbeli eseményeket lehet konfigurálni és jelenlétet lehet szimulálni. Az ingyenes alkalmazás, kényelmes és modern interfésszel, kivételesen egyszerűan és kellemesen használható.

Ingyenes kiszállítás! Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 60 000.- Ft-ot.

(Áraink nettó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Redőny rendszerek