Connection failed: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'a18116sql'@'localhost' (using password: YES) SAFETY PLUS biztonsági redőnyrendszer 10 év garanciával content-encoding g-zip

SAFETY PLUS biztonsági redőnyrendszer

A SAFETY PLUS betörésgátló redőny azoknak a beruházóknak szóló ajánlat, akik számára fontos a biztonság kérdése, és minősített megoldást keresnek, elérhető áron.

A termék fő előnye a speciálisan kidolgozott és szabadalmaztatott feltolásgátló rendszer az LDG41/W alsó zárólécben, ami megnehezíti a redőnypáncél feltolását kézzel történő betörési próba esetén. Ez a mechanika egy kis dobozban kapott helyet, a beépítése pedig nagyon egyszerű és gyors. Elég bedugni a dobozt az alsó zárólécbe mindkét oldalról. Majd, egy sablon segítségével, ami a vásárolt készletben található, ki kell vágni a zárólécben a megfelelő furatokat a retesz blokkolásához. A végén pedig elég hozzácsavarozni belülről a megvezetőket a potenciális betörő által a páncél feltolására irányuló próbálkozással szembeni ellenállás növelése céljából.

A javasolt megoldás sikeresen átment egy neves bevizsgáló intézetben végzett vizsgálatokon, és megkapta az RC2 betörésállósági minősítést úgy az adaptációs, mint a falba süllyesztett rendszereknél, így a beruházás bármely szakaszában beépíthető. A rendszer szerkezete extrudált alumíniumból készült, ami biztosítja a tartósságát és teherbírását a többéves használat során. A teszteket PPW 66 lefutókkal erősített PE41 extrudált redőnypáncélos konfiguráción végezték, LDG 41/W alsó záróléccel, valamint W_LDG 41/W erősítéssel, és WB beszorító vállfákkal (reteszekkel).

Színválaszték

Profilok

Vezérlés

Az MK-redönyprof kínálatában minden olyan tartozék megtalálható, ami a redőnyök és garázskapuk gyártásához szükséges. A megoldások rugalmassága és a használat kényelme azok a vezérelvek, amelyek a redőny- és kapuvezérlések kidolgozásának alapkövetelményévé váltak. Lehetőség van arra, hogy kiválasszák az árnyékolók és a garázskapuk vezérlésének legmegfelelőbb módját. A redőnyök vezérlése történhet: manuálisan, fali kapcsolóval, fali adóval vagy távirányítóval irányított elektromos motorral, valamint számítógép, táblagép vagy okostelefon segítségével történő intelligens vezérléssel.

1. Kézi vezérlés (kézi hajtómű) rendkívül népszerű, ugyanakkor gazdaságos megoldás, ami azonban a redőny mozgatása során sok esetben erőkifejtést igényel. Ez különösen igaz több darab és / vagy nagyméretű redőnyök esetében.

Az alábbi kézi meghajtási lehetőségekkel rendelkezünk:

  • zsinóros vagy gurtnis redőnyautomaták,
  • zsinórhoz vagy gurtnihoz való, redőnykazetták hajtókarral és áttétellel,
  • hajtókarok,
  • rugók.
A kézi redőnyautomatákat leginkább hagyományos kialakítású, legfeljebb közepes méretű redőnyökhöz használhatók.

2. Elektromos vezérlés (elektromos hajtómű) jóval kényelmesebb megoldás, és egyre inkább elérhető árban is. A redőny páncélját elektromos motor húzza fel vagy engedi le. Az elektromos motorok maximális kényelmet biztosítanak a redőny kezelésénél. Az alábbi vezérlési lehetőségek közül választhatunk:

  • központi vezérlés - egy helyről vezérelhető az összes redőny
  • egyedi vezérlés - minden redőnyhöz külön vezérelhető
A legújabb technológiának köszönhetően időautomaták is használhatók, ami a beállított időpontban automatikusan felhúzza és leengedi a redőnyöket.
Az alábbi rugalmas vezérlési lehetőségek közül választhat:
  • rádiós vezérlés (vezeték nélküli) - nem igényel plusz kábelezést, így a falakat nem kell vésni, és ezt a vezérlést az otthon bármelyik pontján alkalmazhatjuk. A redőnyök leengedésére, felhúzására vagy megállítására az utasítást a motornak távirányítóval vagy falra szerelt jeladóval küldjük. Ez a vezérlési típus korlátlan konfigurációs lehetőséget biztosít számunkra.
  • vezetékes vezérlés - a redőnyt lehet billentyűs, kulcsos vagy forgógombos kapcsolóval irányítani (a kapcsolók lehetnek tartásosak vagy tartás nélküliek). A vezérlési rendszerek felhasználásának köszönhetően számos egyedi konfigurálási lehetőség létezik.
Az automata vezérlés részét képező motorok biztosítják a redőnyök maximálisan kényelmes kezelését.
  • intelligens vezérlés – a ZenPro SmartControl központ segítségével a redőny vagy kapu vwzérlése kivételesen egyszerű és kényelmes. Ez a vezérlő lehetővé teszi, hogy a redőnyöket mobil eszközökkel, pl. okostelefonnal, tablettel, tetszőleges helyről lehessen vezérelni. A Zenpro SmartControl” hálózat lehetővé teszi a mobil eszközök, mint redőnyök, kapuk, homlokzati redőnyök, reluxák csoportosítását, amivel időbeli eseményeket lehet konfigurálni és jelenlétet lehet szimulálni. Az ingyenes alkalmazás, kényelmes és modern interfésszel, kivételesen egyszerűan és kellemesen használható.

Ingyenes kiszállítás! Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 60 000.- Ft-ot.

(Áraink nettó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Redőny rendszerek