Connection failed: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'a18116sql'@'localhost' (using password: YES) BGR/SKO-P garázskapu rendszer 10 év garanciával content-encoding g-zip

BGR/SKO-P garázskapu rendszer

A redőnykapuk ideális megoldást jelentenek épülőfélben lévő garázsoknál éppúgy, mint meglévő épületeknél. Védik az épületnyílásokat, garázsokat, raktár-, kereskedelmi- vagy szolgáltató épületeket a nem kívánt behatolás és az időjárási hatások ellen.

BGR/SKO-P rendszerű kapu ideális megoldás ovális redőnytokokkal felszerelt házakhoz.

Profilok

Színválaszték (PA 52 alumínium, PA 55 alumínium, és PA 77 alumínium) -hoz

Színválaszték (PE 55 extrudált) -hoz

Színválaszték (PER 77 extrudált) -hoz

Színválaszték (PEW 77 extrudált) -hoz

Hajtóművek

Az MK-redőnyprof kínálata tartalmazza a garázskapuk gyártásához szükséges tartozékok teljes választékát. Az ágazatban szerzett sokéves tapasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy jó kapcsolatokat építsünk ki a legnagyobb beszállítókkal, ennek köszönhetően rendelkezünk ilyen gazdag ajánlattal. A tartozékaink egyik vezető beszállítója a Somfy cég.

A megoldások rugalmassága és a biztonság azok a vezérlőelvek, melyek jelmondatunkká váltak a kapumeghajtások kidolgozásánál. Az MK-redőnyprof ajánlatában található, garázskapu / rács hajtóművek erősek, beváltak és tartósak. A beépített ANR (kézi vészhajtómű) mechanikával akkor is fel lehet húzni, vagy le lehet engedni a kaput, ha éppen áramkimaradás vagy üzemzavar okán az elektromosan nem vezérelhető. Az egyszerű és bevált felépítés nagy teherbírást és halk üzemet biztosít.

Az ilyen hajtóművek legnagyobb előnye, hogy billentyűs kapcsolóval, vagy rádiós vezérléssel, valamint vezérlő központtal történő irányítás esetén is lehetőséget ad egy sor védelmi mechanizmus alkalmazására, mint például az alsóperemes megállító készlet vagy a fotocella.

Árajánlatkéréshez kérem küldjön e-mailt az info@redonyprof.hu címre.

Ingyenes kiszállítás! Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 60 000.- Ft-ot.

(Áraink nettó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Ipari és lakossági rendszerek