Connection failed: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'a18116sql'@'localhost' (using password: YES) BPR/KNS ipari kapuk 10 év garanciával content-encoding g-zip

BPR/KNS ipari kapuk

A fix konzolon támaszkodó BPR/KNS ipari kapu beépíthető már meglévő és új épületekbe is. A kapu vezérlése az épületen belül elhelyezett kapcsolóval történik. Szükség esetén alkalmazható rádiós vezérlés, vagy más, a kényelmet fokozó vezérlő berendezések kombinációja is.

A hatályos szabványoknak megfelelően az ipari kapu az alábbi védelmi eszközökkel van ellátva:

  • biztonsági fék, ami a kapupáncél önműködő lezuhanása ellen nyújt védelmet,
  • alsóperemes megállító készlet, ami az ellen véd, hogy az ipari kapu lecsukódó páncélja valamit összenyomjon,
  • fotocella szett, ami a kapuszelvényben történő mozgásra reagál - lehetővé teszi a kapu megállítását vagy visszanyitását, ha ilyen mozgás érzékelhető,
  • kézi vészhajtómű, amivel a tápfeszültség kimaradása esetén a kapu hajtókarral és lánccal nyitható vagy zárható,

A standard színpalettán lévő nagy színválaszték lehetővé teszi a legigényesebb ügyfelek kielégítését is. A színbevonat porlakkozással készül.

Profilok

SzínválasztékHajtóművek

Biztonság, kényelem és az igényeknek megfelelő termékválaszték azok a fő kritériumok, amelyeket figyelembe vettünk az ipari kapu hajtóműveinek kialakításánál. Az MK-redőnyprof ajánlatában szereplő, az ipari kapukhoz alkalmazott hajtóműveket a GfA Elektromaten cég gyártja.

Az általunk használt „Der Sichere”, vagyis nagy megbízhatóságú sorozat speciális hajtómű család ipari kapukhoz, leesés elleni védelemmel. Ezekben a hajtóművekben az áttételbe integrált biztonsági berendezés található. Ezek az EN 12453 és EN 12604 szabványoknak megfelelően kerülnek kialakításra. A hajtómű el van látva továbbá ANR (kézi vészhajtómű) funkcióval is, aminek köszönhetően akkor is fel lehet húzni, vagy le lehet engedni a kaput, ha áramkimaradás miatt az elektromosan nem vezérelhető. A motort el lehet látni vezérlőközponttal, ami számos kényelmi funkció alkalmazását teszi lehetővé, kulcsos kapcsolóval történő vezérlést, vezeték nélküli vezérlést, számos é egyéb védelem, és például kapunyitás jelzésének bekötését.

Árajánlatkéréshez kérem küldjön e-mailt az info@redonyprof.hu címre.

Ingyenes kiszállítás! Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 60 000.- Ft-ot.

(Áraink nettó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Ipari és lakossági rendszerek